Met de leeuwtjes kun je een leuke clubactie opzetten. Bijvoorbeeld de knuffels cadeau doen aan ziekenhuizen, verzorgingshuizen, hulpdiensten en mensen in de zorg. Als relatiegeschenk geven bij een kraambezoek of de installatie van een nieuw clublid. Of verkopen ten bate van een eigen clubdoel. Dat kan in een fysieke stand bij de supermarkt, maar ook met een eigen webshop. Als je de leeuwtjes wilt verkopen, dan geldt er een vaste verkoopprijs van resp. € 9,95 (kleine Leo) en € 24,95 (grote Theo).

Bedenk iets leuks, als club, of sla de handen ineen met andere clubs in je gemeente of in je zone! Vergeet niet om er een mooie (cadeau)verpakking om te doen; op internet vind je hiervoor genoeg inspiratie. Heb je vragen? Mail ze naar info@lions.nl. Samen maken we er iets moois van!

Als je ze wilt verkopen, dan geldt er een vaste verkoopprijs van resp. € 9,95 (kleine Leo) en € 24,95 (grote Theo).

Presentatie en film

Voor het animatie filmpje, en de powerpoint presentatie (waar het filmpje al in zit) om in je eigen zone of club te gebruiken, bezoek het Owncloud archief of klik op een van de directe links hierboven. Je moet waarschijnlijk wel inloggen op OwnCloud.