Leoclubs en Lionsclubs kunnen tot 31 maart 2021 hun eerste bestelling plaatsen. We adviseren je om ruim te bestellen, gezien de levertijd. De minimum bestelling is een basispakket met 48 kleine en 8 grote leeuwtjes. Dit basispakket kost € 498,-.

Tegelijk met je basispakket kun je aanvullende dozen met leeuwtjes bestellen. Je kunt kiezen uit een doos met 48 kleine leeuwtjes of 8 grote leeuwtjes. Voor deze aanvullende bestelling geldt de afdracht aan het Prinses Máxima Centrum niet en is de opbrengst bij verkoop resp. € 4,50 en € 11,50 per leeuw. Dit betekent voor je club:

Inkoopprijs (aanvullende bestelling) Verkoopprijs Opbrengst
Kleine leeuw € 5,45 € 9,95 € 4,50
Grote leeuw € 13,45 € 24,95 € 11,50

De dozen worden vanaf begin april 2021 bij de clubs afgeleverd. Uiteraard komen er ook promotiematerialen, zoals persberichten, flyers en banners.

Laat de penningmeester van je club bestellen, want dan kan er meteen met iDeal afgerekend worden.

Toont alle 3 resultaten